Τοποθεσία

Το 5 in Athens βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας (Πραξιτέλους 3) και συνδυάζει τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης και τα κύρια μέσα μαζικής μεταφοράς σε τόσο κοντινή απόσταση. Το 5 in Athens βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση στα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της πόλης, σε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και μπαρ, δίνοντας την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να απολαύσετε την πόλη με τον καλύτερο τρόπο.

  • Το 5 in Athens απέχει μόλις 9 λεπτά από το Μετρό Μοναστηράκι και τον ηλεκτρικό σταθμό.
  • 5 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Πανεπιστήμιο.
  • Λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Συντάγματος (Βουλή, Εθνικός Κήπος, στάση τραμ)
  • 3 – 4 λεπτά με τα πόδια από την Ερμού με τα καταστήματα και την Υπαίθρια Αγορά.
  • 18 λεπτά με τα πόδια από την Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
  • 13 λεπτά με τα πόδια από την Πλάκα.
  • 10 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία του Ψυρρή.

Μεταφορές

Από το αεροδρόμιο

Με το Μετρό : Πάρτε την Γραμμή 3 (μπλε γραμμή) από το Αεροδρόμιο και αποβιβαστείτε στον σταθμό του μετρό Μοναστηράκι. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Το εισιτήριο κοστίζει 8 Ευρώ / άτομο.

Το Μετρό λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30 π.μ. έως τις 23.30 μ.μ. (από το αεροδρόμιο στο Μοναστηράκι) και από τις 5.38 π.μ. έως τις 23.04μ.μ. από το Μοναστηράκι στο αεροδρόμιο. Να ελέγχετε πάντα τα δρομολόγια στο www.stasy.gr, σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στα χρονοδιαγράμματα.

Με το Λεωφορείο : Θα πάρετε το Λεωφορείο Χ95 από το αεροδρόμιο και θα αποβιβαστείτε στην Πλατεία Συντάγματος. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο στο Σύνταγμα διαρκεί περίπου 1 ώρα, ενώ υπάρχει λεωφορείο κάθε 20 λεπτά, 24 ώρες. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 Ευρώ / άτομο.

Από το λιμάνι του Πειραιά

Με μετρό : Η αφετηρία του ηλεκτρικού σταθμού είναι ακριβώς απέναντι και λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα. Πάρτε την πράσινη γραμμή και αποβιβαστείτε στον σταθμό Μοναστηράκι. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 1.40 Ευρώ το άτομο. Μπορείτε να ελέγξετε τα δρομολόγια στο www.stasy.gr